Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Services en abonnementen- JP Services

We kijken Netflix en luisteren Spotify. We krijgen elke maand scheermesjes en elk kwartaal sokken in de brievenbus als we dat willen. We sluiten contracten af met de accountant en gebruiken apps en software als dienst in de cloud: altijd up-to-date.

Businessmodellen veranderen in een razend tempo. Verkoop via abonnementen is en wordt een steeds belangrijker fenomeen in onze economie. Zo gezegd van capex naar opex: niet langer het bezit is belangrijk maar het gebruik: any place, any time, any device.

Al in 2006 implementeerde we de eerste versie van onze agile subscription module. De eerste tijd alleen bij uitgeverijen maar sinds jaren en meer en meer ook in ander branches. Door de kruisbestuiving van Juicy Pear Media en Juicy Pear Dynamics kunt u met onze oplossing naast project management ook abonnementsmodellen inrichten voor alle vormen van diensten, producten én binnen elke soort organisatie. Een goed voorbeeld daarvan is VECOS (zie referenties links op deze pagina).

JP Services  is een business oplossing voor professionele dienstverlenende bedrijven inclusief boekhoudingssoftware dat is afgestemd op de speciale behoeften voor projectmatig werken. De uitgebreide abonnementen-administratie kan voor alle product- en diensten abonnementsoorten worden ingezet.

In de markt van professionele dienstverlening is het van essentieel belang dat u bedrijf zich continue,  in een rap tempo steeds maar weer kan aanpassen aan de snel veranderende omstandigheden. Tijd is geld. Dat vraagt om bedrijfsbrede software met een projectadministratie die op alle situaties is voorbereid. En dat is precies wat JP Services biedt.

De belangrijkste functies van JP Services zijn:

 • Uitgebreid abonnementenbeheer
 • Compleet projectbeheer
 • Resourceplanning van tijd en gebruikseenheden
 • Eenvoudige tijdregistratie
 • Budgetbeheer
 • Facturering van projecten en abonnementen
 • Optimaal inzicht in de status per project, zowel qua planning als qua budget
 • Document management: alle projectdocumentatie centraal en delen
 • Rapportage en analyse met Power BI
JP Service biedt u reachtstreeks inzicht en antworden op vragen als: Wat kan er gefactureerd kan worden? Wat dient gepland te worden? Welke medewerkers zijn onvoldoende ingeschakeld? Hoeveel tijd is er voor elke specifieke taak benodigd? Welke klanten en projecten zijn het meest rendabel?

Dienstverlenende bedrijven krijgen met JP Services een platform voor het verbeteren van de productiviteit en overhead en daarmee kostenverlaging voor projectmatig werk. Voorkomen van cashflow problemen als gevolg van inkomsten die zitten in de OHW-balansrekeningen. Meer doen met minder mensen! Elimineren van buitensporige afschrijvingen, door het bijhouden van prestaties op elk niveau. Van mijlpaal bereiken tot winstgevendheid.

Financieel als belangrijke basis onder het ERP systeem
De financiële modules en oplossingen zijn onderdeel van een ERP implementatie en daarmee een geïntegreerd onderdeel van de totaaloplossing.
De financiële & controlling modules van Dynamics NAV bieden u een betrouwbare en gedegen omgeving waarmee u op elk gewenst moment de juiste informatie beschikbaar heeft voor de adequate planning en aansturing van uw projecten en overige bedrijfsactiviteiten.
 
Naast een eenvoudige administraties hebben wij voor verschillende opdrachtgevers complexe internationale financiële structuren voor meerdere financiële entiteiten ingericht. Kernwoorden daarbij zijn:
 • Intercompany
 • Multicompany
 • Consolidatie
 • BTW constructies (verschillende landen vanuit holding en werkmaatschappijen)
 • Budget & controlling
Management Rapportage in Excel
Met het geïntegreerde rapportage tool  Jet Reports bent u in staat om snel rapportages te maken. Van eenvoudige tot allerlei gecombineerde financiële rapportages. U kunt hier ook data aan koppelen en integreren die in andere databases vastgelegd zijn. 

Uitbreidingen op de JP Service oplossing
Juicy Pear heeft voor Dynamics NAV een aantal zeer interessante modules ontwikkeld die de productiviteit van uw onderneming nog verder kunnen verhogen. Voor een overzicht van deze zogenaamde add-ons verwijzen wij u graag naar de Dynamics NAV pagina.

Wat levert het u op?

√  Eenvoudig te bedienen systeem

√  Inzicht in al uw abonnementen

√  Inzicht in al uw project parameters
 
√  Een strakke resource planning

√  Controle over projectbudgetten
 
√  Real-time projectinformatie

√  Rapportage over de financiële status
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.