Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Voerman International a moving company

Financieel management geïntegreerd met branche software
voor verhuisbedrijven

Voerman verzorgt internationale verhuizingen over de gehele wereld. Voerman werkt o.a. voor top 500 bedrijven en de overheid.  Het gehele traject van emigratie of immigratie bij expats wordt door Voerman voor haar opdrachtgevers uitgevoerd.  Met de concepten Move Management en Relocation Management is Voerman International een toonaangevende verhuizer.
Vanuit de locatie in Den Haag en Moskou en met agentschappen over de gehele wereld wordt de verhuizingen uitgevoerd.
 
Voor het managen van de verhuizingen maakt Voerman gebruik van Red Sky. Een professioneel verhuissysteem dat gebruikt wordt door de top verhuisbedrijven in de wereld. Via ConnectIT is Red Sky volledig geïntegreerd met Dynamics NAV. De krachtige financiële modules van Dynamics NAV worden door Voerman gebruikt voor de financiële boekhouding en rapportage.
 
Michiel van Herk CFO van Voerman zegt hierover: “Met Red Sky en Dynamics NAV hebben we “the best of both worlds” en kunnen we onze processen zeer efficiënt uitvoeren. Juicy Pear heeft met de add-on ConnectIT laten zien dat een toolbox voor systeemintegratie zeer effectief is in  termen van kosten en doorlooptijd voor het naadloos integreren van Dynamics NAV en Red Sky”.
 
Voerman maakt gebruik van Dynamics NAV 2009. Alle financiële modules zijn in gebruik en geven Voerman real-time inzicht in de bedrijfsvoering.

Over Juicy Pear Dynamics
Juicy Pear Dynamics is altijd bezig bij en met klanten om processen te optimaliseren, strategieën aan te passen, efficiency te verbeteren en kwaliteit te verhogen. Vaak dienen processen geautomatiseerd te worden om de gewenste doelstellingen te realiseren en dat is precies wat Juicy Pear Dynamics doet. Het automatiseren van de processen met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), bedrijfsbrede ERP software voor het MKB.

Wij automatiseren handels & productie organisaties waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Daarnaast bedienen we organisaties die een oplossing willen voor de financiële administratie eventueel inclusief integratie met andere back-office en front-end systemen.