Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Aanvullende add-ons


Naast alle extra modules of te wel add-ons die we per module kort functioneel hebben beschreven, hieronder een aantal overige add-ons om uw productiviteit nog verder te verbeteren.

Salesnavigator
De oplossing voor vertegenwoordigers die onderweg hun afspraken willen plannen, hun afspraken direct af willen handelen en gespreksverslagen direct willen emailen. Simpele drag en drop functionaliteit om uw agenda te vullen, om de afspraken vervolgens simpel en snel af te handelen op een tablet / Ipad. Te koppelen aan elk ERP / CRM pakket, maar ook stand-alone te gebruiken.
 
Debiteuren dashboard
Goed debiteuren beheer vereist vooral goede opvolging. Met dit zeer overzichtelijke dashboard kunt u vanuit één overzicht debiteuren beheer in NAV doen (aanmaningen sturen, afspraken, taken en notities maken). Voor u betekent dit geen papieren lijsten meer uitdraaien, maar gewoon direct vanuit Dynamics NAV de opvolging oppakken.
 
Webshop - Afletter module
Oplossing waarmee betalingen in NAV vanuit de webshop snel en direct afgehandeld kunnen worden. Direct gekoppeld met o.a. Paypal, Ogone en Ideal. Niet meer handmatig de betalingen aan facturen koppelen, maar op basis van instelbare criteria een match maken. Kan ook omgaan met bulk betalingen vanuit de payment providers!
 
Klachten registratie
Registreer de klachten vanuit uw eigen organisatie of vanuit uw klanten op elk niveau (artikel, order, klant, leverancier) in Microsoft Dynamics NAV en zorg voor een juiste opvolging. Inclusief drag en drop functionaliteit voor foto's (bijv. voor schade gevallen) zodat het dossier direct volledig is.
 
Quality control
Met deze oplossing kunt u voor elk artikel dat u produceert eenvoudig de kwaliteitsnormen voor de fabriek instellen en beheren. Stel normen op (kwalitatief of kwantitatief) en meet ze in de fabriek, zodat u bij uw productie orders kunt zien of u nog aan de door uw klanten verwachte normen voldoet!
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.