Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Development tools - Object Manager

De Object Manager Advanced (OMA) is de meeste gebruikte NAV development toolkit in de wereld. Het helpt enerzijds de programmeur en consultant bij het opleveren van aanvullende functionaliteit en upgrades. Anderzijds helpt het eindgebruikers en systeembeheerders om nieuwe software sneller te implementeren.
 
Ontwikkelen van nieuwe functionaliteit
De ontwikkeling van nieuwe functionaliteit door de Dynamics NAV professionals, voor zowel add-ons als maatwerk, gaat met gebruik van OMA  sneller en met een hogere kwaliteit. De Object Manager Advanced biedt de professional een scala aan mogelijkheden om efficiënter te werken. De kosten zijn daardoor lager en de kwaliteit van uw oplossing is hoger.
 
Het in gebruik nemen van nieuwe software(versies)
Voor gebruikers en met name systeembeheerders in uw organisatie zorgt de OMA er voor dat u sneller en met minder werk de (nieuwe) oplossing in gebruik kunt nemen. Dat geldt ook voor onze Dynamics NAV professionals als u dit proces aan ons uitbesteedt.

IDYN Youtube ChannelDe Object Manager wordt in 40 landen gebruikt door meer dan 400 Dynamics NAV partners, 1000+ bedrijven en duizenden NAV consultants en developers.​
Op het Youtube Channel van IDYN vindt u een groot aantal instructie filmpjes.
 
 Met de Object Manager Advanced stroomlijnen wij het gehele proces van functioneel ontwerp, ontwikkeling, testen en distribueren van software. De OMA is dus vrijwel altijd een standaard onderdeel van ons implementatie proces met als doel; lagere ICT kosten voor gebruikersorganisaties en een hogere kwaliteit van het product en/of de service.

NAVGateNAVGate
De Object Manager Advanced (OMA) biedt functionaliteiten als version history, compare tools, whereused, guideline checks en veel meer. Bij programmeren binnen Microsoft Dynamics NAV gebruiken de meeste ontwikkelaars tools als Visual Studio en de Dynamics NAV Development Environment. NAVGate biedt specifieke development functionaliteiten om de programmeur nog sneller te kunnen laten werken en een hogere kwaliteit te kunnen laten leveren.
 
NAVGate biedt als toevoeging op OMA een complete ‘state of the art’ ontwikkelomgeving voor Dynamics NAV Role Tailored Client. Het biedt een syntaxed colored environment met Full IntelliSense (inclusief Quick Info Tooltips) Auto Completion en Parameter Information.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.