Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Documenten scannen - Document Capture

Document Capture is een complete oplossing voor het handmatig of automatisch inlezen en verwerken van informatie welke digitaal en/of op papier/hardcopy gebruikt wordt.

Met Document Capture add-on kunt u digitale informatie naar NAV sturen op basis van een e-mailadres, netwerk, scanner of multi functional in uw organisatie. Document Capture is uitgerust met de nieuwste generatie tekstherkenningssoftware (ook wel OCR genoemd).Het doel van Document Capture is informatie van externe bronnen direct te verwerken in Dynamics NAV. Een van de vele toepassingen is het inlezen van hardcopy inkoopfacturen, maar u kunt Document Capture voor elk type document gebruiken. Document Capture kan zowel document kopgegevens als documentregels inlezen en verwerken.
 
Document Capture is een honderd procent Dynamics NAV add-on en ook de enige oplossing welke volledig in Dynamics NAV werkt. U hoeft dus geen separate scan en OCR oplossing te integreren met NAV. Uw medewerkers zijn heel snel vertrouwd met de software omdat het volledig in Dynamics NAV werkt.
 
Met Document Capture verlaagt u aantoonbaar uw kosten. De gemiddelde terugverdientijd is enkele maanden. De oplossing kan tevens uitgeleverd worden met een webportal voor de interactie met uw medewerkers welke niet actief gebruiker in Dynamics NAV zijn. Afhankelijk van het aantal verschillende typen documenten welke u wilt automatiseren, implementeren we de software in slechts enkele dagen.
 
Document Capture wordt gebruikt voor:
  • Facturen, zowel kosten- als handelsfacturen. Afstemmen met inkooporders en inkoopontvangsten is mogelijk
  • Vrachtbrieven en het uitvoeren van bijbehorende vervolgacties. Bijvoorbeeld op basis van de retour gekomen afgetekende vrachtbrief de verkooporder bijwerken en factureren
  • Klantdocumenten inlezen en deze direct verwerken tot een verkooporder in NAV
  • Allerhande overige gestructureerde documenten en deze koppelen aan NAV data zoals klanten, leveranciers, raamcontracten, projecten, etc.
Voor meer informatie over Document Capture (Introductie video's, overzicht van functionaliteit) kunt u terecht op de site van idyn. U kunt ons ook rechtstreeks een verzoek sturen middels de “Ik heb interesse” box rechts op deze pagina of via info@juicypear.nl.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.