Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

EDI voor Dynamics NAV - EDI-Connect

Voor ondernemingen die van hun klanten, leveranciers of overige business partners het verzoek krijgen data elektronisch uit te wisselen (Electronics Data Interchange of EDI) heeft Juicy Pear een prachtige oplossing onder de naam EDI-Connect.

EDI is nog steeds de "standaard" van met name grote retailers om elektronisch data uit te wisselen. Voor middelgrote en kleine organisaties betekende dit in het verleden forse investeringen. Goed nieuws voor Dynamics NAV gebruikers: dit kan zonder maatwerk, veel beter, sneller en goedkoper met EDI-Connect; De EDI oplossingen van Juicy Pear en haar EDI partners.

EDI-Connect voor Dynamics NAV is volledig gebaseerd op het integratie tool ConnectIT en de meest bekende EDI leveranciers waaronder TIE Kinetix, Rozis, SRCDescartes en Neks.us. Met het krachtige integratie tool kunt u im- en export berichten eenvoudig zelf definiĆ«ren in XML, CSV en zelfs webservies. Het EDI platform van TIE Kinetix ondersteund daarbij alle veel voorkomende standaard EDI berichtensets van alle grote business partners in Europa. Op basis van het EDI scenario van uw business partners worden de berichtensets gekoppeld aan uw Dynamics import en/of export bestanden.

Voor alle duidelijkeheid; EDI is meer dan een techniek waarbij er zogezegd "een bestandje wordt overgepiept". Met EDI bent u feitelijk twee bedrijfsprocessen aan het integreren. Dit kan betekeken dat er tijdens de implementatie discussies ontstaan over het proces en daarmee de inhoud, de data van de uit te wisselen berichten. Dit staat los van de standaard waarmee men werkt; EDIFACT, EANCOM, ANSIX12 of welke ander berichten standaard dan ook.

Afhankelijk van het aantal berichten kunt u de EDI service als dienst in een SaaS omgeving afnemen (pay-per-message) of zelf op uw eigen infrastructuur installeren.
Het voordeel van SaaS is dat u verder niet meer hoeft te investeren in hardware, software en netwerk toegang.

Voordelen voor u en uw zakenpartner
  • Snelle implementatie tijd tegen lage kosten
  • EDI is een oude en bewezen technologie
  • Enorme flexibiliteit in de wijze waarop bestanden ontvangen of verzonden kunnen  worden
  • Alle gangbare EDI communicatie netwerken en e-mail protocollen worden ondersteund
  • Alle EDI standaarden zijn mogelijk
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.