Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Webshop integratie - NAVcommerce

Uw e-commerce platform volledig geïntegreerd met uw financiële administratie en logistieke processen in Microsoft Dynamics NAV inclusief een compleet Product Information Management systeem (PIM): dat is NAVcommerce.

Webshop en ERP systeem altijd in sync
 
Webshop, webwinkel, e-commerce, online shop, front-end of store-front: voor het gemak wij noemen het verder in deze context eenvoudig webshop.

NAVcommerce zorgt voor een real-time integratie tussen Dynamics NAV en bijvoorbeeld een Magento webshop: 100% geïntegreerd. Met NAVcommerce hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als: zijn prijzen of voorraden op de webshop wel up-to-date? Komen orders wel goed binnen? Worden facturen wel verzonden? Is de track & trace informatie wel beschikbaar? Met de NAVcommerce webshop connector wordt dat allemaal voor u verzorgd.
 
Een razend snelle implementatie, brede functionalitiet en scherpe prijsstelling maken het tot de meest populaire NAV-Magento connector van het moment.
 
Dynamics NAV is leidend

NAVcommerce is ontwikkeld vanuit de gedachte dat wanneer uw bedrijf werkt met Microsoft Dynamics NAV, alle belangrijke data zich reeds in dat systeem bevindt. Dynamics NAV is immers bedrijfsbrede ERP software, en we gaan er vanuit dat u het ook op die manier gebruikt. Dat wil zeggen dat veel bedrijfs-informatie van klanten en leveranciers, van producten, prijzen en kortingen, over orders, verzendingen en facturen zich reeds in dit systeem bevinden. Onze visie is: u werkt al met NAV en alle data zit al in NAV. Dan is het wel zo makkelijk als dat zo blijft en u daar optimaal gebruik van kan maken: alles vanuit Dynamics NAV.
 Magento NAV connector
 
Aan de ene kant NAV met de financiële en logistieke administratie en communicatie met klanten en leveranciers. Aan de ander kant de webshop of app: uw klanten op hun pc, tablet of smartphone. Beide systemen worden met NAVcommerce (zie in het blauw) op een gestroomlijnde manier bij elkaar gebracht. Oftewel, met NAVcommerce zal de integratie tussen beide omgevingen feilloos verlopen. NAVcommerce synchroniseert onder andere: product- en prijsgegevens, voorraadgegevens, nieuwe en gewijzigde klantgegevens, verkooporders en statistieken.

Product Information Management (PIM)
 
Standaard bevat Dynamics NAV onvoldoende mogelijkheden om alle productdata zoals u die graag op het internet zou willen tonen, vast te leggen. Met NAVcommerce heeft u een NAV uitbreiding in de vorm van een volwaardig PIM systeem. Met dit system kunt u, direct in NAV, onder andere de volgende gegevens aan uw producten toevoegen:
 • Teksten
 • Artikelkenmerken
 • Afbeeldingen en video
 • Documenten
 • Categoriestructuren
 • Vertalingen
 • Accessoires & gerelateerde producten
PIM NAV artikelgegevens

De extra gegevens kunnen indien gewenst in meerdere talen en/of in meerdere webshops worden ingebracht. Ook kunt per shop aangeven welke producten in welke categorieën getoond dienen te worden.
 
Uiteraard zijn in een B2B situatie alle klantspecifieke verkoopprijzen en kortingen, inclusief staffelprijzen en CRM campagne prijzen ook op het web bruikbaar. Oftewel, iedere klant ziet altijd zijn eigen prijsafspraken direct in de webshop.
  
Belangrijkste voordelen
 
De belangrijkste voordelen voor u als klant en gebruiker van het NAVcommerce systeem zijn:
 • Single source of truth: één bron en één waarheid. Alle NAV data is en blijft leidend
 • U kunt eenvoudig blijven werken met en vanuit uw vertrouwde NAV omgeving
 • Geen zorgen over veiligheid en zekerheid. Alle datacommunicatie verloopt via een beveiligd uiterst nauwkeurig real-time synchronisatiemechanisme
 • Geen kennis nodig van nieuwe systemen, maar u kunt binnen bijvoorbeeld Magento ook klanten en orders aanmaken
 • Snelle implementatie. Omdat NAVcommerce een standaard systeem is, zijn implementaties snel en eenvoudig uit te voeren.
 • Volledig geautomatiseerde communicatie met uw klant. Klanten worden via e-mails automatisch op de hoogte gehouden van statuswijzigingen rondom orders, verzendingen en facturen inclusief de bijbehorende NAV documenten in PDF vorm
 • Alle communicatie met uw klanten wordt opgeslagen en blijft beschikbaar in NAV (CRM)
 • Het NAVcommerce systeem levert u alle benodigde NAV componenten en integraties. U bent vrij om uw webshop te laten bouwen door een partner naar keuze. U kunt dus gewoon met uw huidige marketing- en/of internetbureau blijven werken
 • Een Nederlands product: U heeft invloed op de verdere ontwikkeling van de oplossing. De communicatie lijnen zijn kort.
 • Scherpe prijs kwaliteit verhouding: de kosten staan in schril contrast met de voordelen die het u biedt.
Heeft u nog geen internetbureau waarmee u voor dit soort projecten samenwerkt, dan kunnen wij u uiteraard een van onze partners adviseren.

Meer informatie over NAVcommerce kunt u vinden op de NAVcommerce  pagina bij ons zusterbedrijf idyn bv of stuur een verzoek naar info@juicypear.nl.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.