Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Electronisch factureren - E-Invoice

Met deze applicatie voor electronisch factureren optimaliseert u het gehele facturatie proces. De facturatie kosten kunnen zelfs dalen tot 80% en u bent in één dag operationeel.

Met de E-Invoice oplossing van Juicy Pear kunt u verkoopfacturen direct vanuit Dynamics NAV versturen als PDF bijlage bij een begeleidende email.

Bent u meer geïnteresseerd in het scannen en middels workflow verwerken van ontvangen factureren, kijkt u dan eens naar de uitgebreide mogelijkheden van documenten scannen met Document Capture.

Het is ook mogelijk facturen te versturen, ontvangen en af te handelen het Ingis E-Invoicing platform van ING bank. Het Ingis E-Billing systeem is voor iedereen bruikbaar (dus ook als u de bankzaken niet regelt via ING). Daarbij is de E-Invoice oplossing voor heel Europa beschikbaar. Dat betekent dat al uw elektronische facturen automatisch en zonder risico en extra inspanning voldoen aan de wet- en regelgeving voor de Europese landen.
 
Wilt u meer informatie, een gesprek of misschien een demo, vul daarvoor de rood/oranje box rechts op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.