Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Extra modules - add-ons

U kunt uw Dynamics NAV applicatie eenvoudig uitbreiden met aanvullende standaard software. Dit doen we met de inzet van add-ons. Add-ons zijn optionele Dynamics NAV modules welke officieel zijn geregistreerd bij Microsoft.
 
Juicy Pear heeft naast haar branche oplossingen diverse horizontale add-ons voor klanten beschikbaar. De add-ons worden door idyn, het zusterbedrijf van Juicy Pear, ontwikkeld en wereldwijd gedistribueerd naar andere Microsoft Dynamics NAV leveranciers en eindgebruikers organisaties.

idyn is een ISV of te wel een Independ Software Vendor, en is door Microsoft gecertificeerd voor het ontwikkelen van
add-ons. idyn levert de add-ons in 42
landen via meer dan 350 Microsoft
Dynamics NAV leveranciers waaronder Juicy Pear. Er maken meer dan 1000 bedrijven en duizenden Dynamics NAV professionals gebruik van de add-ons van IDYN.

Voor elke uitdaging is er wel een oplossing. Neem nou bijvoorbeeld ShipIT:

Maakt u voor uw business gebruik van transportopdrachten, dan heeft u vast te maken met de keuzes uit DHL, UPS, FEDEX, TNT, PostNL en/of Schenker, om er maar een paar te noemen.
Elk van deze transporteurs hebben hun eigen specifieke interface en hun eigen wijze van labeling. Daar wilt u dan vast vanaf en dat kan, en nog heel eenvoudig ook. Idyn heeft specifiek voor dat doel de ShipIT module ontwikkeld.
ShipIT werkt snel en eenvoudig: gewoon klikken op de geselecteerde transporteur en de rest gaat vanzelf. De order wordt rechtstreeks en geheel automatisch verstuurd direct vanuit Dynamics NAV naar Transsmart.
Dit scheelt u heel veel tijd en ergernis en maakt daarom het werken eenvoudiger en aangenamer.

Meer informatie over ShipIT en overige interessante modules kunt u vinden op de productpagina op de website van idyn of stuur een verzoek naar info@juicypear.nl.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.