Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Productiviteit - Productivity Suite

Productivity Suite certified for Microsoft Dynamics NAV 2015 
Juicy Pear biedt een aantal extra modules ter bevordering van de efficiëntie van de onderneming. Deze zogenaamde Productivity Suite add-on bestaat uit een viertal onderdelen voor de verbetering van de productiviteit en  de gebruikerservaring van uw medewerkers:
 
Document management - DocEasy
DocEasy is een eenvoudige maar zeer effectieve applicatie voor organisaties die documenten willen beheren. Met DocEasy kunt u alle documenten en/of mails eenvoudig koppelen aan data in Dynamics NAV. DocEasy wordt gebruikt voor documenten en e-mails rondom uw:
  • Klanten en leveranciers
  • Projecten, verkooporder en inkooporders
  • Productie en service orders
  • Artikelen en stuklijsten
Documenten kunnen in Dynamics NAV met één druk op de knop worden geraadpleegd of worden opgeslagen. Uw medewerkers hoeven dus nooit meer te zoeken naar documenten.
DocEasy kan binnen één dag worden geïmplementeerd.
 
Data kwaliteit - CheckIT
Met CheckIT kunt u het invullen van de zogenaamde masterdata velden verplicht stellen om te komen tot kwalitatief betere, juiste en volledige data in uw systeem.
Dynamics NAV is flexibel van opzet. Dit betekent dat niet alle masterdata van een klant of artikel volledig dient te zijn vastgelegd om een klant of artikel op te nemen in een verkooporder. De kans echter is dat bij boeken van de verkooporder het systeem foutmeldingen geeft omdat niet alle masterdata correct en volledig is vastgelegd.
 
Met CheckIT kunt u heel eenvoudig de kwaliteit en daardoor de efficiency verhogen rondom het vastleggen van klant-, leverancier en artikelgegevens. U kunt eenvoudig workflows aanmaken en concretiseren wie (afdeling) verantwoordelijk is voor welke masterdata. De workflow ondersteunt de gebruikers om alle relevante masterdata snel en correct vast te leggen in Dynamics NAV. Daarnaast kunnen we instellen welke masterdata minimaal aanwezig dient te zijn om een order of factuur aan te leggen in het systeem. Mocht niet alle gewenste data zijn ingevuld dan kan er simpelweg geen transactie worden aangelegd.
Dit voorkomt foutmeldingen achteraf waardoor relatief hoge faalkosten worden voorkomen. Daarnaast bespaart u tevens tijd en geld op de invoer en onderhoud van masterdata in Dynamics NAV.
 
CheckIT wordt veel gebruik bij het stroomlijnen en het vastleggen van:
  • Artikelgegevens
  • Klant- en leveranciersgegevens
  • Workflows tussen afdelingen en personen inzake invoer en onderhoud van masterdata in NAV.
Voor meer informatie kunt u ons een verzoek sturen middels de “Ik heb interesse” box rechts op deze pagina of stuur een bericht naar info@juicypear.nl.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.