Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Productiviteit - Productivity Suite

Productivity Suite certified for Microsoft Dynamics NAV 2015 
Juicy Pear biedt een aantal extra modules ter bevordering van de efficiëntie van de onderneming. Deze zogenaamde Productivity Suite add-on bestaat uit een viertal onderdelen voor de verbetering van de productiviteit en  de gebruikerservaring van uw medewerkers:
 
Document management - DocEasy
DocEasy is een eenvoudige maar zeer effectieve applicatie voor organisaties die documenten willen beheren. Met DocEasy kunt u alle documenten en/of mails eenvoudig koppelen aan data in Dynamics NAV. DocEasy wordt gebruikt voor documenten en e-mails rondom uw:
 • Klanten en leveranciers
 • Projecten, verkooporder en inkooporders
 • Productie en service orders
 • Artikelen en stuklijsten
Documenten kunnen in Dynamics NAV met één druk op de knop worden geraadpleegd of worden opgeslagen. Uw medewerkers hoeven dus nooit meer te zoeken naar documenten.
DocEasy kan binnen één dag worden geïmplementeerd.
 
Document- en  e-mail manager 
in NAV - PrintIT

PrintIT is een flexibele applicatie die eindgebruikers van Dynamics NAV in staat stelt om alle documenten zoals inkooporders, verkooporderbevestigingen, verkoopfacturen, etc. met een druk op de knop direct vanuit NAV te kunnen mailen of te printen.
Daarnaast kunt u documenten zelf vertalen in meerdere talen, zonder dat hiervoor geprogrammeerd hoeft te worden. U kunt dus zonder noemenswaardige kosten communiceren in de taal van uw businesspartners.

PrintIT biedt u het volgende:
 • Documenten in verschillende talen (bv. Nederlandse, Duitse, Engelse en Franstalige factuur, inkooporder, verkooporderbevestiging etc.)
 • Facturen worden met begeleidende e-mail als PDF bijlage direct vanuit NAV verzonden
 • Alle door NAV aangemaakte documenten (e-mails en PDF bijlagen) in de juiste DocEasy document folder opslaan
Data kwaliteit - CheckIT
Met CheckIT kunt u het invullen van de zogenaamde masterdata velden verplicht stellen om te komen tot kwalitatief betere, juiste en volledige data in uw systeem.
Dynamics NAV is flexibel van opzet. Dit betekent dat niet alle masterdata van een klant of artikel volledig dient te zijn vastgelegd om een klant of artikel op te nemen in een verkooporder. De kans echter is dat bij boeken van de verkooporder het systeem foutmeldingen geeft omdat niet alle masterdata correct en volledig is vastgelegd.
 
Met CheckIT kunt u heel eenvoudig de kwaliteit en daardoor de efficiency verhogen rondom het vastleggen van klant-, leverancier en artikelgegevens. U kunt eenvoudig workflows aanmaken en concretiseren wie (afdeling) verantwoordelijk is voor welke masterdata. De workflow ondersteunt de gebruikers om alle relevante masterdata snel en correct vast te leggen in Dynamics NAV. Daarnaast kunnen we instellen welke masterdata minimaal aanwezig dient te zijn om een order of factuur aan te leggen in het systeem. Mocht niet alle gewenste data zijn ingevuld dan kan er simpelweg geen transactie worden aangelegd.
Dit voorkomt foutmeldingen achteraf waardoor relatief hoge faalkosten worden voorkomen. Daarnaast bespaart u tevens tijd en geld op de invoer en onderhoud van masterdata in Dynamics NAV.
 
CheckIT wordt veel gebruik bij het stroomlijnen en het vastleggen van:
 • Artikelgegevens
 • Klant- en leveranciersgegevens
 • Workflows tussen afdelingen en personen inzake invoer en onderhoud van masterdata in NAV.
Autorisatie - ApproveIT
Deze add-on stelt u in staat om een workflow voor documentgoedkeuring in te richten voor verschillende in- en verkoopdocumenten. U kunt bijvoorbeeld bestelbonnen of inkoopfacturen boven bepaalde bedragen door verschillende personen in de organisatie laten autoriseren. Medewerkers die bepaalde zaken dienen goed te keuren worden automatisch in de goedkeuringsflow opgenomen.
 
Met ApproveIT kunt u op eenvoudige wijze alle interne goedkeuringsprotocollen concretiseren in NAV. ApproveIT heeft tal van extra functionaliteiten om dit zo effectief mogelijk te doen. Denk hierbij aan goedkeuring op ad-hoc basis of het delegeren van bevoegdheden bij verlof en/of afwezigheid.
Met ApproveIT is het dus niet langer noodzakelijk om fysieke documenten of e-mails met bijlagen door de organisatie te sturen. Alle medewerkers hebben centraal real-time inzicht in de goed te keuren documenten. Hierdoor worden documenten sneller goedgekeurd, neemt de productiviteit toe en dalen de administratieve kosten.
 
ApproveIT wordt veel gebruikt in organisaties die;
 1. Formele goedkeuringsprotocollen hebben met verschillende budgethouders
 2. Real-time inzicht willen hebben in de goed te keuren documenten en hun status
Voor meer informatie kunt u ons een verzoek sturen middels de “Ik heb interesse” box rechts op deze pagina of stuur een bericht naar info@juicypear.nl.
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.