Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Handel & Supply Chain Mgt. - JP Trade

Handel & Supply Chain Management

Voor handelsorganisaties met eventueel productieprocessen is efficiency in de supply chain erg belangrijk. Met de JP Trade oplossing kunt u aan de ene kant uw bedrijfsprocessen automatiseren met als doel de efficiency, productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Aan de andere kant verkrijgt u met de add-on niet alleen inzicht in operationele gegevens zoals voorraden, orderstatussen en dergelijke, maar inzicht in het gehele bedrijfsproces.

Elke dag voeren medewerkers veel transacties uit. Verkooporders worden ingevoerd of ingelezen vanuit webapplicaties. Inkooporders worden aangelegd om voorraden aan te vullen of om specifieke klantorders te kunnen leveren. Productieplanningen worden in gemaakt en uitgevoerd. Diverse documenten worden aangemaakt of aangeleverd ter ondersteuning van diverse processen. Product- en dienstportfolio’s dienen onderhouden te worden.
Met de JP Trade add-on voor Dynamics NAV bent u in staat al deze werkzaamheden efficient uit te voeren.

Projectmatig werken binnen uw handelsorganisatie

Voor grote offertes en orders kunt u projectmatig werken. U kunt op basis van project templates eenvoudig een nieuw project aanmaken. In het project kunt u alle project activiteiten opnemen, uitvoeren en bewaken. Daarbij kunt u vanuit het project inkoopoffertes, inkooporders en assemblageorders aanmaken en heeft u altijd real-time inzicht in de voorraadniveaus van uw artikelen. Een workflow helpt u door het proces heen. Alle projectdocumenten kunnen worden opgeslagen bij het project zodat u nooit meer hoeft te zoeken. Op het project worden alle kosten en opbrengsten verzameld zodat u real-time inzicht heeft in uw marge.

eCommerce / Webshop
Juicy Pear heeft diverse mogelijkheden voor integratie van een webshop met Dynamics NAV. Wij kunnen uw bestaande webshop integreren met uw Dynamics systeem, maar daarnaast hebben we ook een volledig geïntegreerde webshop NAV Webshop genaamd die u razendsnel kunt implementeren.
 
Voordeel van geïntegreerde webshop
Ons integratie tool ConnectIT zorgt ervoor dat alle relevante data wordt gedeeld tussen  NAV Webshop of uw eigen webshop en Dynamics NAV. Dat betekent dat u alle data maar één keer hoeft in te voeren. Data van uw business partners en andere bronnen worden zelfs automatisch ingelezen.
 
In de combinatie NAV Webshop en Dynamics NAV zijn alle interfaces reeds aanwezig. U kunt dus snel en tegen lage kosten implementeren en het systeem onderhouden.

Uitbreidingen op de JP Trade oplossing
Juicy Pear heeft voor Dynamics NAV een aantal zeer interessante modules (add-ons) ontwikkeld die de productiviteit van uw onderneming nog verder kunnen verhogen.

Wat levert het u op?

√  Eenvoudig te bedienen systeem
 
√  Grip en inzicht in uw supply chain
 
√  Lagere voorraad en hogere service
 
√  Inzicht in marges per klant
 
√  Inzicht in marges assortimentsniveau
 
√  Naadloze integratie met webshop
 
√  Real-time actuele verkoopinformatie
 
√  Vergroot uw verkoop succes
 
√  Financieel inzicht in uw bedrijf
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.