Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Alverpak - packaging, warehousing & logistics

Erg tevreden met de samenwerking
 
Alverpak is sinds 1966 actief op de markt van het ontwikkelen en leveren van golfkarton verpakkingen voor zowel de Food-industrie als Non-food-industrie. Vele verpakkingsproblemen hebben zij met goede oplossingen "getackled" zowel verpakkingstechnisch als logistiek.

Alverpak stond voor grote logistieke uitdagingen om haar klanten goed te kunnen blijven bedienen.  Zij zijn de uitdaging aangegaan met de implementatie van Dynamics NAV . Dit heeft een goede basis gelegd voor het oplossien van een aantal problemen. Na de basisimplementatie heeft Juicy Pear samen met Alverpak Dynamics NAV verder geoptimaliseerd. Dat heeft hun concreet het succes geboden dat zij nodig hadden. 
Arie van de Veer, directeur van Alverpak zegt: “Juicy Pear helpt ons om onze processen te blijven verbeteren.  De proceskennis en de kennis van Dynamics NAV van Juicy Pear helpt ons steeds weer verder. Door de aanpassingen in NAV hebben we onze productiviteit fors verbeterd. Dat geldt ook voor ons rendement. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Juicy Pear”.
 
Concreet betekent de investering in Dynamics NAV voor Alverpak het volgende:
  • Geheel inzicht in de logistieke keten waardoor klanten altijd voorraad beschikbaar hebben
  • Een enorme stijging van de productiviteit door de inzet van add-ons en maatwerk
  • Snellere service richting haar klanten
Over Juicy Pear Dynamics
Juicy Pear Dynamics is altijd bezig bij en met klanten om processen te optimaliseren, strategieĆ«n aan te passen, efficiency te verbeteren en kwaliteit te verhogen. Vaak dienen processen geautomatiseerd te worden om de gewenste doelstellingen te realiseren en dat is precies wat Juicy Pear Dynamics doet. Het automatiseren van de processen met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), bedrijfsbrede ERP software voor het MKB.

Wij automatiseren handels & productie organisaties waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Daarnaast bedienen we organisaties die een oplossing willen voor de financiĆ«le administratie eventueel inclusief integratie met andere back-office en front-end systemen.