Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

BS Foods - Individual Quick Freezing (IQF)

Volledig inzicht

BS Foods is een bedrijf dat wereldwijd handelt in Individual Quick Freezing (IQF) groente en fruit en deze producten in bulkverpakking levert aan de voedingsindustrie. BS Foods importeert vanuit een groot aantal streken, waaronder het oosten van Europa, de Baltische Staten, Marokko, Spanje, China en Zuid-Amerika. Het voornaamste afzetgebied is van oudsher Europa, met de Verenigde Staten en het Verre Oosten als nieuwe aandachtsgebieden. Daarmee behoort BS Foods tot de top ondernemingen van Europa voor IQF. 

Voor de ondersteuning van alle activiteiten in binnen- en buitenland heeft BS Foods gekozen voor de JP Trade oplossing van Juicy Pear Dynamics. De JP Wholesale & Trade oplossing is een zogenaamde bedrijfsbrede software oplossing (ERP) gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en zoals de naam al zegt, specifiek voor handelsbedrijven. 

BS Foods gaat gebruik maken van de private cloud services van Juicy Pear. Dit betekent dat er om de professionele software te gebruiken er vooraf geen investeringen nodig zijn in licenties en hardware. De gehele oplossing is schaalbaar en flexibel en biedt een veilige en laagdrempelige toegang voor alle medewerkers wereldwijd.  
 
Pierre Schamp, mede oprichter van BS Foods zegt: “De cloud oplossing is van absoluut toegevoegde waarde voor ons. We hebben geen zorgen meer rondom de ICT infrastructuur. Ook de back-up van alle onze data is nu goed geregeld.   Juicy Pear heeft ons stapsgewijs laten zien op welke manier we onze processen kunnen optimaliseren met Dynamics NAV in combinatie met de aanvullende oplossingen van Juicy Pear. We zijn  erg tevreden met het eindresultaat. Onze andere activiteiten gaan we nu ook onder brengen in Dynamics NAV”.

De oplossing in NAV geeft het team van BS Foods real-time inzicht in alle voorraden wereldwijd. Daarnaast zijn kosten en opbrengsten per ingekochte en verkochte partij direct inzichtelijk, ook in combinatie met transacties in verschillende valuta.

De geïntegreerde document management module van Juicy Pear helpt de gebruikers de documenten en mails met een druk op de te structuren. Men hoeft nooit meer te zoeken, alle documenten rondom klanten, orders, leveranciers, etc. zijn direct inzichtelijk en eenvoudig op te vragen door gebruikers.
 
Over Juicy Pear Dynamics
Juicy Pear Dynamics is altijd bezig bij en met klanten om processen te optimaliseren, strategieën aan te passen, efficiency te verbeteren en kwaliteit te verhogen. Vaak dienen processen geautomatiseerd te worden om de gewenste doelstellingen te realiseren en dat is precies wat Juicy Pear Dynamics doet. Het automatiseren van de processen met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), bedrijfsbrede ERP software voor het MKB.

Wij automatiseren handels & productie organisaties waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Daarnaast bedienen we organisaties die een oplossing willen voor de financiële administratie eventueel inclusief integratie met andere back-office en front-end systemen.