Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

NISON Polymers - chemische producten

Basis voor verdere groei

Nison is een toonaangevend handelsbedrijf op het gebied van chemische producten. Partijen chemische producten worden wereldwijd ingekocht en verkocht. Voor de facilitering van de verdere groei van de onderneming is gekozen om alle bestaande ICT deelsystemen te vervangen door Microsoft Dynamics NAV met de JP Trade oplossingen.

Martijn Braas, eigenaar van Nison vertelt: “De groei van onze onderneming mag de kwaliteit van onze dienstverlening niet negatief beïnvloeden. Om alle processen te kunnen blijven waarborgen zijn we een onderzoek gestart naar een nieuw ICT systeem. We hebben diverse systemen bekeken en geëvalueerd. Voor Microsoft Dynamics NAV zijn we via Microsoft in contact gekomen met Juicy Pear Dynamics. Zij hebben een uitgebreide demo gegeven en onze processen in Dynamics NAV laten zien. Dit was voor ons doorslaggevend. We konden concreet zien wat Dynamics NAV voor onze organisatie op korte en lange termijn zou kunnen gaan betekenen. Daarnaast vonden we de Cloud propositie van Juicy Pear zowel operationeel als  financieel aantrekkelijk. Al onze business software is nu overal en 24/7 beschikbaar zonder enige investering vooraf”. 

Juicy Pear Dynamics heeft de complete handelsoplossing samen met NISON geïmplementeerd.  Dit omvat alle processen rondom inkoop, voorraadbeheer, supply chain management, CRM, verkoop en financieel. 
 
Martijn Braas zegt: “De implementatie methode en gehele aanpak van Juicy Pear heeft ons enorm geholpen. Dynamics NAV ondersteunt onze processen op een doeltreffende manier. We zijn erg tevreden over het resultaat”.

Over Juicy Pear Dynamics
Juicy Pear Dynamics is altijd bezig bij en met klanten om processen te optimaliseren, strategieën aan te passen, efficiency te verbeteren en kwaliteit te verhogen. Vaak dienen processen geautomatiseerd te worden om de gewenste doelstellingen te realiseren en dat is precies wat Juicy Pear Dynamics doet. Het automatiseren van de processen met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), bedrijfsbrede ERP software voor het MKB.

Wij automatiseren handels & productie organisaties waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Daarnaast bedienen we organisaties die een oplossing willen voor de financiële administratie eventueel inclusief integratie met andere back-office en front-end systemen.