Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Over ons

Juicy Pear Dynamics is ruim 10 jaar geleden voortgekomen uit het adviesbureau Juicy Pear Consultants. Inmiddels is het uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 30 medewerkers. Juicy Pear Dynamics is altijd bezig bij en met klanten om processen te optimaliseren, strategieën aan te passen, efficiency te verbeteren en kwaliteit te verhogen.

Automatiseren van processen
De realisatie van onze werkzaamheden is veelal terug te vinden in de hoek van ERP en CRM. Immers, processen dienen geautomatiseerd te worden om de gewenste doelstellingen te realiseren en dat is precies wat Juicy Pear Dynamics doet; Het automatiseren van de processen met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision).

Ons kantoor, het kasteel
Juicy Pear heeft kantoor aan kasteel Dussen; daar waar traditie en innovatie samenkomen. Het Kasteel Dussen vind zijn oorsprong in 1298. In 1393 werd het toenmalige 'versterckt huys' verbouwd tot kasteel. Het kasteel is in de loop der jaren meerdere malen verbouwd, beschadigd en weer opnieuw opgebouwd tot wat het nu is. De linker vleugel en de torenkamer van het kasteel is door Juicy Pear in gebruik als kantoor. Onze vergaderzaal is de B&W kamer. Deze 19e eeuw ingerichte vergaderruimte is jarenlang in gebruik geweest door de Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hank – Dussen. Daarnaast maken we gebruik van de zogenaamde burgerzaal voor presentaties en bijeenkomsten. Bijna 1000 jaar historie. Als u bij ons op kantoor bent geven wij u graag een rondleiding. Voor meer informatie over het kasteel kunt u terecht op de website van Stichting Vrienden Kasteel Dussen.

Onze focus
Juicy Pear Dynamics heeft focus op handels- en productie organisaties met logistieke, supply chain management en financiële vraagstukken. Wij automatiseren handels & productie organisaties waarbij Logistiek en Supply Chain Management als rode draad door de bedrijfsvoering lopen. Daarnaast bedienen we organisaties die een oplossing willen voor de financiële administratie  eventueel inclusief integratie met andere back-office-, front-end- en branche specifieke systemen.

Microsoft ERP Partner
Als Microsoft ERP Partner en Bèta Microsoft Dynamics NAV 2015 Member voldoet Juicy Pear aan de hoogste kwaliteitseisen van Microsoft. In het nieuw ingevoerde partner programma hebben we op basis van onze kennis en kunde alle certificaten behaald die nodig zijn om ons Enterprise Resource Partner te mogen noemen. Enterprise Resource Planning, ook wel ERP genoemd, is ook bekend onder bedrijfsbrede en volledig geïntegreerde software voor alle bedrijfsonderdelen en afdelingen.

Small Business Specialist van Microsoft
Juicy Pear heeft alle kennis in huis om MKB bedrijven te adviseren rondom hun ICT infrastructuur. Wij helpen u graag uw netwerk of technische infrastructuur te verbeteren en uw ICT kosten te verlagen.

Juicy Pear Media
Naast Juicy Pear Dynamics heeft Juicy Pear nog een ander label zijnde Juicy Pear Media. Juicy Pear Media automatiseert reclamebureaus, uitgevers, omroepen en overige media bedrijven.  Zij richt zich volledig op de media en communicatie branche met al haar specifieke werkwijzen, vraagstukken en behoeften. Deze branche oplossing blijkt ook uitstekend te passen bij overige dienstverlenende bedrijven die projectmatig werken.
 

Frans Gemen
Algemeen directeur