Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Nieuws

VECOS: handel, projecten, installatie en abonnementen in één systeem

03 July 2015 - VECOS heeft Juicy Pear gevraagd haar te helpen bij de verdere automatisering van haar logistiek gekoppeld aan de project-, service- en abonnementenadministratie.
Ooit gestart als een elektrotechnisch ontwikkelbedrijf is VECOS als middelgroot handelsbedrijf sinds enkele jaren marktleider en trendsetter in systemen voor kluiskastjes oftewel lockers.

Difrax: eCommerce in 40 landen met één centraal back-office

22 June 2015 - Onlangs heeft Juicy Pear van Difrax International de opdracht gekregen haar te helpen de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en de nieuwste versie van Dynamics NAV te implementeren. 

Medical Export Group (MEG) kiest voor Microsoft Dynamics NAV

04 February 2015 - Na een uitgebreide voorselectie heeft Medical Export Group (MEG) gekozen voor Microsoft Dynamics NAV met de JP Trade oplossing van Juicy Pear Dynamics. MEG is als internationale leverancier van medische producten en laboratorium uitrusting een sterk project gedreven organisatie. Binnen de JP Trade oplossing voor Dynamics NAV van Juicy Pear is het voor handels- en productiebedrijven mogelijk om projectmatig te werken.