Dynamics: ERP en CRM voor handel, productie en diensten
Mail ons naar
info@juicypear.nl
Algemeen
0416 391 701

Productie & Supply Chain Mgt. - JP Production

Productie & Supply Chain Management

De oplossing voor productiebedrijven van Juicy Pear is zeer geschikt voor ondernemingen met productie faciliteiten zoals machines en andere resources, met meerdere distributie kanalen waaronder eCommerce, verschillende ontkoppelpunten in de logistieke keten en in huis of uitbestede assemblage werkzaamheden. JP Production ondersteunt zowel productie op voorraad als productie op order. Productiebedrijven die niet alleen hun productie willen beheren maar ook de gehele orderflow met alle activiteiten rondom productie en klantorders kunnen ook gebruik maken van de uitgebreide expertise van Juicy Pear Dynamics.

Projectmatig produceren
Voor bedrijven die veel op klantspecificatie produceren en daarbij tevens allerlei activiteiten uitvoeren als inmeten, calculeren, tekenen, ontwerpen, etc. heeft Juicy Pear een specifiek voor dat doel aangepaste oplossing: projectmatig produceren.
U kunt op basis van project templates eenvoudig een nieuw project aanmaken. In het project kunt u alle project activiteiten opnemen, uitvoeren en bewaken. Daarnaast kunt u vanuit het project inkoopoffertes, inkooporders, assemblageorders en productieorders aanmaken. Een workflow helpt u door het proces heen. Alle projectdocumenten kunnen worden opgeslagen bij het project zodat u nooit meer hoeft te zoeken. Op het project worden alle kosten en opbrengsten verzameld. Met een druk op de knop heeft u zicht op de voor- en nacalculatie.

Productie ondersteuning
Vanuit het project worden productieorders aangelegd welke u kunt plannen en uitvoeren. Stuklijsten met revisies en de route door de fabriek met werkstations, machines en middelen zijn naar eigen inzicht af te beelden.

Supply Chain Management en logistiek
Alle voorraden kunnen eenvoudig worden beheerd. Op basis van planningsgegevens, orders, voorraad en uw stuklijsten berekent Dynamics NAV voor u de materiaal planning. Uw planners en inkopers hebben real-time inzicht wat gepland, geproduceerd of ingekocht dient te worden.

Voor die bedrijven die nog meer rendement uit hun voorraad willen halen is de toepassing vrij uitbreidbaar met extra functionaliteiten uit onze Juicy Pear Trade oplossing.

Uitbreidingen op de JP Production oplossing
Juicy Pear heeft voor Dynamics NAV een aantal zeer interessante modules (add-ons) ontwikkeld die de productiviteit van uw onderneming nog verder kunnen verhogen.

Wat levert het u op?

√  Eenvoudig te bedienen systeem

√  Volledige beheersing supply chain

√  Grip op het productie proces

√  Projectmatig produceren

√  Productie op order en seriematig

√  Grip op uitbesteding

√  Inzicht in alle kosten en marges

√  Kortere levertijden

√  Naadloze integratie met webshops

√  Alle documenten  binnen handbereik
Ik heb interesse
Ik heb interesse en wil graag vrijblijvend gebeld worden voor meer informatie.